søndag 27. september 2009

Lampe-jakt

Her i Bodø er vi loppis-elskere så heldig at vi kan gå på loppis hver onsdag og lørdag. Det er et fast sted som har åpent onsdag kveld og lørdag formiddag og de får stadig inn nye fine skatter. Da onsdags loppemarkedet er åpent akkurat i lille Karls sovetid, passer det perfekt å ta en trilletur dit ;)

Vi trenger flere nye lamper til hjemmet vårt så målet for skattejakten denne gang var lamper. Og jeg fant jeg fant!! Kanskje ikke helt hva mannen hadde tenkt seg men slik går det når han gir meg frie tøyler - hihi!To vegglamper, en lampeskjerm, et grønt hjemmestrikket ullpledd (til bare 30kr) og en hvit tallerkenhylle <3

Disse lampene skal jeg beholde slik de er. Liker de godt.


Denne lampeskjermen måtte jeg bare ha. Den er så søt. Har ikke lampefot til den ennå, men jeg skal jo på flere skattejakter ;)

Denne lampen stusset min kjære veldig over. MEN jeg har en PLAN ;) Dere skal få se senere..

Pleddet fikk plass i sofan med en gang. Passer jo perfekt til mitt Marimekko bjørkebilde!


Er veldig fornøyd med ukas funn, så nå er det bare å pynte litt med maling og finne den rette plassen i vårt kjære hjem!

1 kommentar:

 1. Hei Lahra!
  Tusen takk for hilsen!
  Se her hadde du funnet mange lampeskatter!
  Synes slike gamle lamper er sjarmerende. Jeg har stor tro på gulvlampa, at den kan bli skikkelig fin. Begynte allerede å gi den en makeover i hodet mitt, hi, hi!
  Så gøy med enda en lærer forresten. Det er ganske så mange av oss her i bloggverden.
  Ha en fin høstdag oppe i det høye nord!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett