tirsdag 22. september 2009

Utenbys-skatter

For noen uker siden var den lille familien min på Tromsø tur. Det var en herlig høsttur hvor vi traff gode venner, koste oss på kafè og shopping selvfølgelig. Dessverre fikk jeg ikke gått innom alle de fine bruktbutikkene Tromsø har å by på, men noen skatter fikk jeg likevel med meg hjem. De fine HEI - bokstavene møtte meg i gangen til min kjære venninne Rina. De er kjempefine og man blir med en gang glad når man trer inn i det nye koselige huset deres.


Endelig er jeg den stolte eier av disse fine Rice bollene. De er så fine! Jeg blir glad og lykkelig og mild av å bare se på de. Måtte ha de til pynt på kjøkkenet vårt noen dager før jeg tok de i bruk.


Men de er jo nesten enda finere i bruk. Se hvor fint den gule tar seg ut på kjøkkenbenken vår. Med noen tomater oppi er jo matchingen til boksene perfekt!!


Denne nydelige bambien fikk min lille prins i gave fra en venninne av mamma. Er ikke det den perfekte fødselsgaven? Håper virkelig han vil bli glad i den når han vokser opp. Uansett skal nok jeg ta godt vare på den for jeg synes den er helt nyyydelig.

Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. veit du, Anette? du tar heilt pustn fra me..du e jo så kreativ å flink atte :-))) ka heldi vi e som får lov å se kor mye fint du gjør ..

  -Ramona

  SvarSlett
 2. Tusen takk Ramona, da varma å hør da ;)

  SvarSlett
 3. Hei! Tusen takk for hyggelig hilsen inne på bloggen min :) Utrolig artig å se igjen den orange/gule/rosa boksen her inne hos deg! Den er jo fantastisk!!! Min er nettopp nyvaska og står klar å venter på å bli plassert på kjøkkenet :) Men først skal jeg titte litt mer her inne hos deg ;)

  SvarSlett