mandag 9. november 2009

Høsttur til Trondheim

Trondheim er en by som gir meg gode følelser.
Jeg og guttene mine var på en liten høsttur i denne flotte byen på besøk hos noen venner.Trondheim var byen jeg flyttet til i mine første år som student, og det er en fantastisk studentby. Jeg bodde i Møllenberg/Bakklandet området, og da vi nå gikk på mine gamle trakter kjente jeg ilingen gjennom kroppen av fryd og glede og gode minner. Studenttiden er en fin tid,

men jeg må si at det er en deilig følelse og nå gå gjennom disse gatene (og over den gamle bybroen) sammen med mine to kjære gutter.


Blandingen av minnene fra studentiden og den frihetsfølelsen jeg da hadde i meg, alt det nye, spennende som opptok meg da, alle tankene jeg hadde for fremtiden ble blandet med følelsene jeg har som mor, alle de spennende tingene jeg opplever, alt jeg vet som jeg ikke viste da, fremtidstankene jeg nå har - det ble nesten litt overveldende, men herlig! Jeg elsker Trondheim og alle de gode følelsene den byen gir meg!

2 kommentarer:

  1. Nå ble jeg misunnelig altså!! Var riktignok i Trondheim for vel to uker siden, men jeg er helt enig med deg.. Trondheim gir meg også gode følelser..!

    Håper dere har en kjempeflott tur!

    SvarSlett
  2. Så utrolig fint bilde av brygga. Og Kent & Karl da selvfølgelig. Æ glede mæ sånn til Bodøturen, selv om det e i mars. Æ må bestille flybill snart, trur æ skal ta fri fredagen og komme tidlig på dagen, så kan vi møtes?
    Har også løst til å reise bort en tur. Vurdere Oslo-tur i desember, om har råd. Mye som e annerledes etter studietida gitt... rart det der, mer penga som student? hihi. Så, no e æ og her i blogverden. Endelig. Men det tar tid ja. men e så arti! Og æ får laga ting. hurra hurra! Kanskje man sku stille på Et marked i Tromsø neste år? Ja, bli med!!!

    SvarSlett