onsdag 4. november 2009

JuleinspirasjonI dag fikk jeg ferdig disse søte rådyr-ungene. Jeg malte de i julerød og limte på grønt papir slik at de ble skikkelig julete. JA, jeg har kommet i julestemning. Gleder meg veldig til jul! I år skal vi for første gang feire julaften alene, i leiligheten vår - jeg, min kjære og vår lille prins. Og jeg gleder meg veldig. Gleder meg til å lage egne tradisjoner og lage pynt som kan tas opp år etter år. Første pynt ut er altså disse rådyrene.
Fant ideen hos Karen Marie Dehn.


Jeg har også kjøpt det første julemagasinet. Jeg sier det første, da det helt sikkert blir kjøpt inn flere når julen nærmer seg. Jeg elsker julemagasin - sette meg i sofakroken og få masse inspirasjon og gode ideer for hva jeg skal lage til jul. I år skal jeg også bake tenkte jeg (som jeg har sagt i tidligere innlegg er jeg INGEN mester på kjøkkenet, men jeg ønsker å bli det og da er det bare å prøve seg frem), Må jo ha noe å servere julegjestene som kommer på besøk i juleleiligheten vår ;)

3 kommentarer:

 1. så koselige!!!! og fine. skikkelig julete e du , allerede. æ vil ha juleverksted! lamme dæ. no trur æ æ har bloggnavn. det funke på norsk, svensk og engelsk-men får ulik betydning. gjett gjett!

  SvarSlett
 2. Vil også ha juleverksted i lamme deg! E du ikke anir da? Eller RareRina? :) Gleda me tel du får blogg ;)

  SvarSlett
 3. Å, det e så koselig å lese bloggen din :) Skulle ønske æ va så kreativ som dæ.. men de genene e godt gjemt hos mæ ;)
  Tror vi må få til et julebesøk til Bodø, når vi kjem heim.. Skal dokk være i Bodø heile jula?

  Klem

  SvarSlett