mandag 25. januar 2010

Noen skatter..

Jeg har tidligere fortalt om det ukentlige onsdags og lørdags loppemarkedet her i Bodø by. Onsdagskveldene har derfor blitt min lille tid-for-meg-selv-kveld, hvor jeg tar meg en tur til dette loppemarkedet og i samme slengen tar jeg turen innom den kveldsåpne bruktbutikken.

Min kjære har foreslått at jeg kanskje kan bruke denne kvelden på treningstudio (hmm.. lurer på hvorfor...? Jeg velger å tro at det er fordi jeg klager over å aldri ha tid til trening lengre.. Å mistenke noe annet, nei...hihi) i stedet for å dra på loppis hver uke å dra med seg SKROT hjem - kan du forstå hva han mener? Nei! Denne uken, da jeg letet etter handlenettet mitt før ukens raid, sa han litt strengt; Du trenger det IKKE! Jeg lot som jeg ikke hørte og tok meg meg TO handlenett og gikk ut. Og her kan dere se hva som ble med meg hjem;

En settekasse.. Jeg måtte bare! Liker så godt alle de malte variantene med papir inni, så jeg må gjøre et forsøk jeg også. Og 20 kr er jo nesten gratis!


Ett dynetrekk i sort med rosa blomster, og to rosa putetrek.


To retroputetrekk.


Og ett speil. Jeg har startet på et lite prosjekt. Speilet var egentlig blått med røde blomster. Men jeg fikk en male-idè med en gang jeg så det og i iveren glemte jeg helt å ta bilde av det før jeg startet malingen. Skal vise det ferdige resultatet senere.


Alle tingene måtte jeg snike inn døra da jeg kom hjem.. La de faktisk under ett pledd på gjesterommet slik at min kjære ikke skulle se alt "skrotet" jeg hadde med meg hjem i mine handlenett. (Må le av meg selv som faktisk gjemmer ting for min kjære - galskap? Ja sikkert, men jeg tror ikke jeg er alene..? hihi)


Disse skattene fant jeg faktisk IKKE på loppemarkedet denne kvelden, men på bruktbutikken som er drevet av RØDE KORS. Jeg hadde glemt kontanter (urutinert) til loppemarkedet, så posen med fine stoffer ble stående igjen, da jeg tok turen videre til bruktbutikken. Men selv om varene er litt dyrere, i den forstand at man kan kalle det dyrt, går pengene til en GOD sak. Jeg betalte gladelig de få kronene og støtter samtidig Røde Kors hjelpearbeid for de jordskjelvrammede i Haiti.
Gå gjerne inn på RØDE KORS' sider og støtt deres innsamlingsaksjon HER.
 
Jeg har fått en award og en utfordring av søte Marthe - Jippiii! Men jeg må grubble litt på denne utfordringen, så den får komme i et annet innlegg.

3 kommentarer:

 1. Mange nydligheter du jar fått med deg snikende hjem her, settehyllen kommer sikkert til å bli et blikkfang når du er ferdig med den*s*
  og stoffene du kapret da..Jeg er blitt helt gal etter retro stoffer, farlig greier altså..Avhengig liksom*ler*

  jaja..

  Ha en super duper kveld videre:)

  SvarSlett
 2. Hei!

  Så mye fint å se på på bloggen din! Veldig inspirerende bilder og tekst.
  Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver om å handle SKATTER som i følge mannen i huset er SKROT. Nylig kom jeg hjem med bilde av en gammel og slitt sofa som jeg kjøpte på Fretex med beskjed til mannen om at den måtte hentes innen tre dager. Gjett om han ble henrykt?

  Gler meg til å se den ferdige settekassen og speilet. Jeg har også tre settekasser stående som også skal males og pyntes.

  Ha en kjempefin uke videre.

  Hilsen Sølvi

  SvarSlett
 3. Hei. Du er jammen heldig som har loppemarkeder hver uke - for en drøm! Settekasser har jeg også vært ute etter i lang tid! Kanskje jeg får ta en tur til Bodø?

  SvarSlett