søndag 7. februar 2010

Fantastisk Giveaway

Frau Weber har en fantastisk giveaway på sin blogg:
Du leste riktig!! Du kan vinne hele 10 meter !! med denne flotte retrotapeten - FANTASTISK!!!
Gå inn på bloggen til Frau Weber og delta du også!

1 kommentar:

 1. Wow, det var ikke småtterier! Jeg tok fire lodder jeg også så da får vi se om den havner i Bodø hos en av oss :)

  Jeg regner med at du ikke var på loppemarkedet eller på Røde Kors butikken i går? Jeg fant fire ensfargede laken på loppemarkedet, og tenkte for meg selv "Hm, jeg tror ikke Anette har vært innom her i dag.." :) Og når jeg fant en stor Disney kakeboks på Røde Kors butikken fant jeg ut at du umulig kunne ha tatt deg en runde i går nei!

  Etter runden vårs forrige onsdag måtte jeg faktisk tilbake på Røde Kors for å kjøpe det andre grå dynetrekket, og da fant jeg en helt fantastisk vintage barnekjole, sort bunn med blomster i sølv og metallic blå. Foreløpig henger den på veggen da jeg ikke har hatt hjerte til å sette saksen i den, men den er størrelse tenåring så jeg vet ikke om den blir hengende der så lenge til jeg har en tenåringsdatter akkurat ;)

  Kaja var innom Krummelure når jeg var på jobb så hun holdt faktisk på med sertifisering av miljøfyrtårn, så jeg fortalte henne hva du hadde sagt om den barnehagen og frisøren, men hun hadde ikke noe svar på det. Men kanskje hun kan følge det opp hvis du forteller henne hvor det var..?

  Oi, ble den avhandlingen dette! Får komme meg tilbake til syrommet jeg, ble litt lengre pc-pause enn hva jeg hadde planlagt ja, merkelig hvordan det skjer hver gang! ;)

  Ha ei flott uke!

  Klem fra Mørkved

  SvarSlett