torsdag 29. oktober 2009

Servietter



Jeg har fått dilla på servietter!! Det finnes så utrolig mange nydelige servietter for tiden, og jeg klarer ikke å gå forbi en servietthylle uten å ta med meg en pakke eller to.. Kjeresten min forstår ikke hva vi skal med alle disse serviettene. Det er ikke hver dag vi har besøk eller selskap hvor vi får bruk får disse fine serviettene, og når vi først har besøk "holder det vel med en type servietter eller hva?". Nei kjære, dessverre. Dama di har serviettmani og da holder det ikke med bare èn type nei!

Da jeg var lita samlet jeg på servietter. Det er kanskje den samlemanien som nå vekkes i meg. Jeg husker at jeg hadde serviettene gjemt i en fin liten koffert hvor de var stablet i fine velstelte stabler. Får å få samlet alle disse serviettene gikk vi rundt i nabolaget, ringte på døren og spurte pent "Har dere servietter vi kan være så snille å få?"
Kanskje det er det jeg skal begynne med igjen? Vi bor i ett blokkompleks med mange eldre mennesker. Det er helt sikkert noen som har orginale servietter gjemt fra 70 tallet eller noe... Hmm... Det er jo Halloween snart... Kanskje jeg kan snike meg med noen barn i gaten her og si "knask eller knep" og gjerne en serviett eller to" ;) Og så er det jo ikke lenge til jul, og da kan jeg jo gå julebukk...

4 kommentarer:

 1. decoupage min venn, decoupage! har smitta mange venninne her med decoupage-mani.... Da får serviettan stå fremme. Eller ram dem inn som på bildet-fint lappeteppeaktig. I dag har vi fått opp 2 veggbilda og bildehylla med 4 bilda over skjenken. hihaaa!

  SvarSlett
 2. Jeg så noe kult med decoupage på cchobby.no forleden. Der hadde de først malt en portemone med tekstilmaling og så limt på servietter. Her er linken hvis du får lyst å bruke noen av serviettene: http://www.cchobby.no/pages/inspiration.asp?ideaGuid=18839 :)

  Jeg er forresten veldig sjelden på Fretex så hvis du la noen lekre retro-stoffer henge igjen så er det nok ikke jeg som får glede av de nei ;-) Har kanskje vært der fem ganger eller no siden vi flyttet hit, og det eneste jeg har funnet der er et sengeteppe og to brikker til å ha brødskiva på.. Bruker du å ha større hell der..?

  SvarSlett
 3. sjekk ut denna http://epla.no/
  Ide for dere Bodøjeintn?

  SvarSlett
 4. Hei på deg med serviettdilla i Bodø

  Er du jakt etter å kjøpe nye spennende serviettmotiv evnt bytte så ta en titt på min hjemmeside for der finner du mange servietter.

  Tror jeg har Nord Norges største samling på ca 24.000 stk, men sikker er jeg ikke.

  Ta en titt på hjemmesiden min

  Bente Arntsen

  SvarSlett