søndag 18. oktober 2009

Jon Blund blant loppeneHer ser dere helgas loppisfunn. Jeg var på intet mindre enn TRE loppemarked på lørdag - Lykke!!
Må innrømme at det ene var mer ett bruktmarked hvor folk satt ved hver sitt bord og solgte brukte ting og tang (og også endel skrot).


Føler ikke at skattejakten blir like spennende og overraskende på slike markeder sammenlignet med ordinære loppemarkeder, men jeg kan jo ikke la vær å dra.. STORskatten KAN jo finnes på et slikt bord også ;)

Som dere ser fant jeg ett lilla barnesengesett med Jon Blund, en liten broderiduk, og en hel stabel med hekleduker (nå har jeg kanskje snart nok til et helt sengeteppe!!) Fant også to fine puter som dere får se bilde av lengre ned.

Her ser dere nærbilde av Jon Blund sengesettet. Det var såå koselig at jeg bare måtte ha det!


Her er pute 1.
Betalte bare 10 kr for den. Ganske utrolig når man tenker på hvor mye arbeid som er lagt ned i heklingen av et slikt putetrekk.Pute 2 er en hvit pute med blomsterbroderi. Fargene passer perfekt inn i sofakroken vår.
På bildet ser dere også lampen min. Skjermen er ennå "ubehandlet". Har ikke helt kommet meg ut av tankeboksen for hva jeg skal gjøre med den. Prøvde å spraye litt på baksiden av skjermen, men det ble ikke noe serlig bra resultat, så jeg må finne på noe annet lurt..

3 kommentarer:

 1. Så fine saker du fann på loppemarknad!
  Gøy med tre på ein dag:)
  Tusen takk for at du er med på konkurransen min.
  Ha ein herleg kveld!
  Klem Anne:)

  SvarSlett
 2. Se der ja, flere med loppisfangst! Jeg driver også og samler på hekleduker og grytekluter med den tanke å bruke det til teppe eller noe, hihi. Jeg har sett det noen plasser, og synes det er så fint:) Og jeg hekler jo ikke selv, så da er det kjekt å finne slike skatter.
  Så det var du som stakk av med det grønne skjerfet til Kaspara? Enten så er det helt likt, men jeg så at hun hadde lagt det ut i bloggshoppen sin. Så da jeg fikk lønn løp jeg inn for å kjøpe det. Men da var det solgt! Elsker de fargekombinasjonene, heldig er du:)

  Maya

  SvarSlett
 3. Det heklede teppet som ligger i bakgrunnen ser veldig kjent ut :) Turte ikke å ta det med i fare for at kjæresten skulle få anfall siden vi allerede har en fin "liten" stabel oppå Amerikakofferten her hjemme.. Så artig å se at det havnet hjemme hos deg, da har det kommet til et godt hjem vettu! :)

  SvarSlett