torsdag 26. november 2009

3 x 3 interiørutfordringer

Jeg fikk en utfordring fra Passelig Dose som hun har leget selv. Jeg synes den var morsom, så jeg tok utfordringen og sender den videre:

3 interiøravsløringer om deg:

1) Jeg greier ikke å bestemme meg for om jeg skal ha gull- eller sølvpynt til jul, derfor har jeg begge deler!


2) Begynner faktisk å bli litt lei av at ALT skal være hvitt, så nå har vi bestilt en mørk brun gjesteseng.

3) Har vegring for å henge opp bilder på veggene, derfor har vi (foreløpig) bare ett! bilde på veggen i hele leiligheten.


3 interiøkjøp du angrer på du ikke gjorde:


1) Ei to armet lampe jeg fant på et loppemarked. Jeg holdt i den lenge, men var så usikker (på hva mannen ville mene om den, faktisk- idiotisk har jeg nå forstått i ettertid), da jeg slapp den hoppet det to damer til. Da hun som fikk tak i den skulle betale kostet den bare 50 kroner!!! Jeg hadde nesten mareritt den natten!!

2) Ett kjempefint rosa vatteppe jeg fant på et loppemarked i byen. *SUKK*

3) En lenestol (som jeg hadde letet lenge etter) lot jeg stå igjen på en bruktbutikk i Tromsø. Neste gang jeg var der dro jeg sammen med min venninne (som også var på utkikk etter lenestol), og uheldigvis kom hun først frem til stolen, som butikkmannen hadde flyttet på (for jeg løp jo selvfølgelig rett dit jeg visste at stolen sto!!). Hun forelsket seg også i stolen og skulle selvfølgelig haden - grrrr.. Men men - finders keepers er det ikke det det heter? Gjett om jeg angret på at jeg ikke kjøpte den første gangen!! Men - hihi- i ettertid ble hun veldig plaget med stolen.. Den gikk "opp i liminga" og man kunne nesten ikke sitte i den - vi spøkte mye om denne stolen, som jeg småsurt lot gå fra meg, og så ble den bare en plage for henne. Så kanskje jeg egentlig ikke angrer så mye på at jeg ikke kjøpte den likevel ;) hihi..


3 interiørjaktobjekter:
1) Retro stoffer og gamle sengesett i fine farger og mønster.


2) Hvite vaser - samler og har fått helt dilla, selv om jeg vel strengt tatt ikke trenger flere...

3) Middagstallerkener i lys farge.

3 blogger som blir utfordret (hvis dere har lyst):
1) RareRina

2) PUT IT IN A BOX

3) Ein gul knapp6 kommentarer:

 1. Tak for sjov læsning - det er en underholdende udfordring, du har fået :-)

  Og jeg kender godt til det med sølv eller guld, men efter mange års vægelsind, bestemte jeg mig for nogle år siden til sølv...

  Og vi har næsten heller ingen billeder oppe på væggen endnu, og det er jeg virkelgi ked af, men synes, det er vældig svært at finde det helt rigtige billede og dernæst det helt rigtige spot til det...

  Ha en dejlig dag
  Hilsen Helle

  SvarSlett
 2. Takk for utfordringa! :) Morsomt! -men eg må tenke meg litt om, og tar den ikkje heilt på sparket, altså... ;)

  Kjente meg forresten igjen i ein del av det eg las...hihi!

  Ha ein strålande dag!

  SvarSlett
 3. Sikke en sjov udfordring og herlig læsning. Jeg er også vild med loppefund og kommer også nogen gange til at lade noget stå, for hvad vil gemalen synes???

  SvarSlett
 4. Julepynten vår har blitt igjen i Trondheim, så (foreløpig) pyntes det til jul hos oss med to nisser..som jeg bare måtte ha med meg når jeg var på Krummelure forrige torsdag :)

  Hvordan går det med syingen? :) Jeg gruer meg nesten litt til messen i helgen siden jeg har fått sydd så lite, virker som dagene mine går til å lage øredobber! Men det er fortsatt 24 timer igjen, hehe..

  Ønsker deg en flott helg!

  SvarSlett
 5. Ja dette skal jeg gjøre, men må ta det litt senere. På jobb nu!
  Morsomt, glede mæ.

  SvarSlett
 6. Då har eg laga innlegget! Hihi...morsomt!

  SvarSlett