søndag 29. november 2009

Gaver med mening

Nå er vel de fleste i full gang med innkjøp eller laging av julegaver, men det er sikkert flere enn meg som ikke er helt ferdig ennå. Jeg vil derfor minne alle på at samtidig som å glede noen man har kjær kan man også hjelpe andre i denne verdenen som ikke har det like godt som oss.

Flyktningehjelpens sider - GAVER MED MENING finner man fine ting man kan kjøpe og samtidig støtte deres prosjekter. Jeg likte denne "Cola-engelen" laget av ungdommer i Sør-Afrika; 

Eller dette litt mer tradisjonelle julehjertet laget av tidligere arbeidsledige kvinner og menn i Sør-Afrika;Gå man inn på sidene til Kirkens Nødhjelps juleaksjon - GAVER SOM FORANDRER VERDENEN kan man blandt annet "kjøpe" en geit. Den du kjøper geita til får et fint kort, mens geita blir gitt til en fattig familie.Med ønske om at ALLE får en fin jul!

(Bildene er lånt fra nettstedene)

2 kommentarer:

  1. Flotte ideer. Va inne på sida sjøl, og falt for t-skjortene med geit eller kylling! Godt poeng du har. Som han Sokrates sa: Godt at det er så mange ting vi kan klare oss uten.

    SvarSlett
  2. Dette var et bra innlegg, julens budskap faller litt bort i alt dette gavehysteriet. Dette får oss back on traack igjen:)

    Maya

    SvarSlett