søndag 22. november 2009

Alenemamma

Denne uken har jeg vært alenemamma. Mannen tar videreutdanning og har vært på samling i Tromsø hele uken! Og jeg har FULL respekt for alle alenemammaer. For jaggu meg, det er ikke bare bare å være alene med en baby ei heil uke, spesielt ikke når man er vant til å være to! Så det er grunnen til at det ikke har kommet nye innlegg på bloggen på en hel uke!


Men det betyr ikke at jeg ikke har fått gjort noe.. Når sønnen har sovnet på kveldene har mammaen fått sydd (litt i alle fall).
Jeg skal sannelig få oppfylt min lille drøm om å ha ett eget lite bord på et marked! 5.desember har Grønnhverdag julemarked i Glasshuset i Bodø hvor de har fokus på miljøvennlige julegaver og på miljø i julestria.
I den anledningen skal jeg få ha et lite salgsbord med varer laget av gamle, brukte stoffer. Maganda skal også være med på markedet, så jeg er i godt selskap!! Det var Maganda-Gunn som oppfordret meg til å delta og det takker jeg for. Jeg trengte en liten dytt bak, så nå er det bare å håpe at alt går etter planen. Jeg har jo en liten sønn som kommer i første rekke..Byens bruktbutikker blir jevnlig besøkt. Det blåhvite sengetrekket over fant jeg på en av disse butikkene. Tenkte å prøve meg på noen retroskjerf. Det blålilla stoffet har jeg fått av svigers - for meg et hjertebankstoff!


Har også funnet noen julestoffer, så jeg kan lage noen ting med litt julestemning til julemarkedet;Skal vise bilder av tingene jeg har sydd en annen gang..

4 kommentarer:

 1. Så spennende det skal bli å se hva du lager av disse stoffene. Det er så flott å se at disse stoffene er blitt moderne igjen, jeg liker veldig godt den retrostilen. Har begynt å titte litt etter slike stoffer på loppermarkeder.

  SvarSlett
 2. Åh det blåblomstrede stof er fint, vældig fint. Også et hjertebankestof for mig :-)

  Spændende med din lille bod - kan godt forstå, du glæder dig, og også spændende, hvad du får syet af stofferne. Jeg er selv en glad samler af disse blomstrede retrostoffer i pastelfarver...

  SvarSlett
 3. Hei
  Jeg er også alenemamma noen dager denne uka, og det er krevende, ja. Det vanskeligste er middagslaging, da er jentene på sitt mest utålmodige. Kjappe løsninger, da gitt!

  Fine stoffer, blir sikkert fine produkter og!

  Hvis du har lyst på en utfordring, finner du en på blogen min :-)

  SvarSlett
 4. Hei A.
  Koselig å finne deg her i blogguniverset :-)
  Og artig å se dine kreative prosjekter!!!
  Klem fra køben

  SvarSlett