søndag 6. desember 2009

Giveaway-trekning!

TUUUSEN TAKK til alle som ville være med på min giveaway! 66 stk meldte seg på konkurransen - så i skålen lå det 130 lapper med navn på flotte bloggvenner! Fantastisk!!Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få en slik respons på min giveaway! Og hvilke fantastiske nye blogg-bekjentskap jeg har fått gjennom denne giveawayen! Dette må jeg gjøre igjen engang ;)
Mens denne giveawayen har pågått har jeg nesten hatt 1000 til besøk på siden - jippiii!!!


Min kjære fikk æren av å trekke
3 vinnere 
som får hver sin LahrA-refleks.
Følte jeg måtte velge tre vinnere da det var så mange som vile være med på min lille giveaway!


Og vinnerne er;

GRATULERER til dere!

Men da det snart er jul og tross alt 2. søndag i advent i dag, fikk min kjære trekke 3 stk som hver får en liten trøstepremie i posten;


Gratulerer til

Kjempefint om vinnerne kan sende en mail til meg på anette.skjelstad@gmail.com med deres adresser, så skal jeg sende gavene så fort som mulig!

7 kommentarer:

 1. Ih, tillykke til de heldige vindere :o)

  SvarSlett
 2. Åå...no kjenner eg at eg nesten vart litt skuffa, for dei refleksa var berre kjempefine, så eg håpa sjølvsagt på å vinne..hihi! :) Du er såå flink, og konkurranse er gøy! Eg skal også ha konkurranse igjen, men innser at det ikkje blir med det første.. Hadde ein ved 1000 besøkande, og etterpå har jo responsen vore mykje større, så kanskje ved 10.000? Då er eg jo over halvvegs no..;) Men som du kanskje har sett er eg kameralaus for tida, og då vert det lite blogging! Kjipt! Eg skal skjerpe meg, og takkar for inspirasjon til det!!

  Ha ei flott veke!!

  SvarSlett
 3. Hei!!
  Så Morro!!! Nå ble jeg glaaa!!
  Tusen takk =)
  Klem M

  SvarSlett
 4. Ja tillykke mange gange til vinderne :]

  SvarSlett
 5. JUHUUUUUUU - det er første gang jeg er så heldig at vinde i en giveaway....kan slet ikke få armene ned igen. Sender dig fluks en mail.

  kh
  Trine

  SvarSlett
 6. Tillykke til vinderne, og øv for os andre, for det er sådan nogle skønne reflekshjerter...

  SvarSlett
 7. Tusind tak for den fine trøstepræmie :) Hvor er den bare fin. Den må jeg have på min jakke når jeg skal ud i mørket næste gang. Vi har jo fået så meget sne her i Danmark :D

  SvarSlett