tirsdag 15. desember 2009

Minimarked

Her i huset har vi hatt en liten forkjølet gutt i noen dager. Da blir det ikke mye blogging på mammaen, for da har hun viktigere ting å ta seg av.. Ikke noe særlig når lille gutten er syk og utilpass. Blir ikke mye soving på verken han eller meg da. Nå er han på bedringens vei, så håper baseluskene forsvinner fort!


For en tid tilbake skrev jeg at jeg skulle få oppfylt min lille messe/marked-drøm.. Slik ble det jo dessverre ikke, eller egentlig så ble det jo det til slutt alikevel.. Inviklet? Ja! Du skjønner, grønnhverdagmarkedet jeg skulle være med på 5.desember gikk i vasken for min del pga mangel på barnevakt. Jeg var så skuffet for jeg hadde gledet meg veldig! Jeg mistet all inspirasjon til å sy og også til blogging, da det viste seg at det prosjektet ikke lot seg gjennomføre for meg.. MEN så spurte Maganda-Gunn meg om ikke vi to kunne stille oss opp i glasshuset til vårt eget lille marked ;) Og det gjorde vi nå under søndagsåpent i helgen.Jeg hadde ikke så mye og stille opp med sammenlignet med Magandas fantastiske ting, men det var veldig gøy og få prøvd seg i markedet. Og inspirasjonen til å fortsette å sy og lage ting kom fort tilbake. Får skikkelig inspirasjon av Maganda. Tingene hun lager er så fine og gjennomførte og det er virkelig kvalitet over det hun lager. Det gir meg som sagt inspirasjon og noe å strebe etter - Takk Maganda!
Hvis du ikke allerede har gjort det så sjekk ut tingene hun lager på bloggen hennes - MAGANDA.

Om ikke salget gikk så bra i helgen, så gikk jeg ikke tomhendt hjem. Jeg og Gunn byttet noen varer og dette kom jeg hjem med:


Jeg må nok vente til over jul med nye store sy-prosjekt, for nå skal det lages jul her hjemme. Her blir det fult hus på julaften med både mine foreldre og svigerforeldre pluss en svoger på besøk. Skikkelig stor-familie-feiring! Jeg gleder meg!5 kommentarer:

 1. Hei
  Jeg har fått den fine refleksen din i posten! Så fiiin! Tusen takk!

  Ønsker lillegutt god bedring, det er ikke moro med syke små...

  SvarSlett
 2. Så bra at det ble marked likevel Anette! Stolt av deg, du er på vei.
  Masse lykek til med juleordning, koselig med egen jul kan jeg tenke meg. Nyt.
  mange klemmer

  SvarSlett
 3. Håper gutten din er betre no! :) Blogging er for tider med overskot, og skal ikkje vere stress. Ta vare på dei rundt deg og deg sjølv, nyt den siste adventsveka, og ha det godt! :)

  SvarSlett
 4. Du skulle ha sett hvor fint det ble hjemme når jeg pyntet til jul med de fine vimplene dine! Den røde duken som du så i butikken havnet på spisebordet, en annen juleduk på salongbordet og de to nissene fra Krummelure..og vips var det jul hjemme hos oss! :)

  Håper formen på lillekaren er bedre!

  Klem

  SvarSlett
 5. Heisann!

  Så koselig at symotivasjonen er tilabke - gøy med marked :)

  Ønsker deg en fin og glad jul!
  Klem fra ida

  SvarSlett