onsdag 14. juli 2010

Endelig


Endelig har også jeg blitt eier av en trearmet lampe.
Jeg hadde egentlig gitt opp denne drømmen siden disse lampene har blitt så populære og ikke minst dyre!
Men heldige meg fikk denne lampen gratis!


Og nok en gang må jeg faktisk si takk til MagandaGunn ;)
Det er nemlig hennes grunn til at jeg er den heldige eieren.. 
Da Gunn bodde i Bodø hadde hun annonse i avisa hvor hun spurte etter gamle stoffer etc.
En eldre dame som skulle flytte fra et stort hus til en liten leilighet ringte Gunn, men da var hun allerede flyttet til Oslo, så snille Gunn ga damen nummeret mitt. 
Det ble dessverre ikke så mange stoffer med hjem, men denne flotte lampen ble min og større skatt kan man vel ikke be om? 

6 kommentarer:

 1. Den var flott ja :) Herlige duse farger :D

  SvarSlett
 2. Herlig lampe. Vi hadde noe som lignet for mange år siden, men den hadde bord til. Tilhørte dessverre leiligheta vi bodde. Hadde nok fulgt med flyttelasset hvis ikke husverten var en så grei kar:)

  SvarSlett
 3. øj en fantastisk lampe, dejligt at få sådan en gratis :)

  Kh Sara

  SvarSlett
 4. Herlig! Gratulere. den er kjempfin!
  traff forresten en gammel venn i helga, han er smed. Og har sagt han skal lage skjermer til min venninne som mangler det til sin trearmede.

  SvarSlett
 5. Åhh, den var superfiin! Tenk om den hadde havnet i en container.. Prøver hardt å la være å tenke på hvilke andre skatter det fantes i det huset, bare å plage seg selv det ;)

  Var det en fin Oslo tur? Så synd at det var akkurat den ene helgen jeg var bortreist! Men hadde det så godt oppe i Trondheim da, selv med kraftige symaskinabstinenser og en del kjedsomme øyeblikk..det var f.eks ganske merkelig å skulle se film uten å ha noe arbeid i hendene, hehe.

  Fikk god bruk for de nye joggeskoene da! Ikke til jogging, men de var gode å ha når jeg sneik meg ut på en rask bruktbutikkrunde før kjæresten stod opp, hihi. Vanskeligere var det å gjemme unna det jeg fant når jeg bare hadde en liten håndbagasje-koffert oppover. Men utrolig hvor kreativ man kan være ;)

  Fant du noe i Oslo? Var du forresten innom Birkelunden også?

  SvarSlett
 6. Så heldig du er! :) Lampen er helt nydelig!

  SvarSlett